Türkiye’nin Refleksoloji alanındaki ilk ve tek kurumsal STK’sı olan Refleksoloji İhtisas ve Uygulama Derneğimiz, Rek. Terapi Uzmanı / Klinik Refleksolog Bilal YALÇINER ve arkadaşları tarafından 2010 yılında İZMİT/KOCAELİ’de kurulmuştur. Derneğimiz yaptığı çalışmalar ile taraflı tarafsız herkesin takdirini ve güvenini kazanmıştır.Bunun akabinde Refleksoloji İhtisas ve Uygulama Derneği, T.C.Sağlık Bakanlığı tarafından 2014’te tamamlanan mevzuatta devletimiz tarafından resmi olarak görevlendirilmiştir.Başkanımız Bilal YALÇINER Hocamızda aynı çalışmada Danışman olarak hizmet vermiştir. Ayrıca derneğimiz yaptığı çalışmalar ile Refleksoloji alanında çalışma yapan kişi ve kurumlara da hizmet vermekte, Refleksolojinin ülkemiz ve tüm dünyadaki etkinliğini arttırma adına mücadele etmektedir.

Yönetim Kurulumuz

Yönetim Kurulu Başkanı Bilal YALÇINER tek listeyle adaylığını açıkladı. Yeni yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri;sıralanmış ve bütün üyelerin oyuyla yeni yönetim kurulu ve dernek başkanı seçilmiştir.

a) Yönetim Kurulu Başkanı: Bilal YALÇINER
b) Yönetim Kurulu Başkan Yrd: Nejla KARAGÖZ